Stabiliteitsstudie

In heel België
Pour satisfaire à votre demande
Om aan uw verzoek te voldoen

Een jong en dynamisch bedrijf !
Werkt 7 dagen per week !
Directe prijsopgave per telefoon.

Algemeen

Aan de hand van het bodemonderzoek kan de projectleider de keuze van de funderingen bepalen! Er is echter nog andere informatie nodig om de stabiliteit van uw constructie te verzekeren, zoals de keuze van de materialen en de afmetingen van de balken, platen en raamwerken.

SAINATECH biedt U een volledige opdracht als studiebureau om alle dragende elementen te bepalen die nodig zijn om de functie 'stabiliteit' te verzekeren maar ook om het financiële gedeelte van uw project te optimaliseren. Onze ingenieurs zorgen er immers voor dat de hoeveelheid materiaal beperkt blijft om de kosten van uw ruwbouw zo veel mogelijk te beperken.

Wij bieden eencomplete dienst :

1

Fase 1: het voortraject

In nauwe samenwerking met de architect controleren wij de structurele afdaling van de belastingen van het dak naar de funderingen. Het doel is de lasten op optimale wijze over te brengen en onze opmerkingen te maken met inachtneming van het architectonische aspect. In veel gevallen produceren wij digitale modellen die het voordeel hebben dat zij een constructie zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid simuleren.

2

Stap 2: Project

Zodra uw structuur is gevalideerd tussen de architect en onze ingenieurs, wordt het project op plan gezet voor het goede verloop van uw werf. In vergelijking met de traditionele plannen van uw project, laten deze plannen een gemakkelijke lezing van uw structuur toe voor het bouwbedrijf.

3

Stap 3: Uitvoering

Wanneer de werkzaamheden beginnen, volgen wij uw werkzaamheden om de uitvoering te valideren en blijven wij ter beschikking van het bedrijf voor de goede voortgang en de uitvoering van de plannen.

Een bedrijf toegewijd om u van dienst te zijn

Wij blijven ons bedrijf elke dag verder ontwikkelen

0Voltooide projecten
0tevreden klanten
0Actieve deskundigen

Onze laatste projecten

aug 04 2022

20-319 : Construction d’un Lotissement

Réalisation d'une campagne essais au pénétromètre statique et de test de perméabilité (infiltrométrie) dans le but d'évaluer les fondations du projet. Composant de : •...
aug 04 2022

19-030 : Construction d’une maison unifamiliale à Rêves

Réalisation de trois essais au pénétromètre statique dans le but d'évaluer les fondations du projet. Dimensionnement de la structure et mise en plan pour l'exécution du...
w

Heb je een vraag? Heb je een offerte nodig?

Ons team zal u graag zo snel mogelijk antwoorden!